4 noiembrie 2020

Festivalul–Concurs de Poezie Religioasă

Elevii din învăţământul primar, gimnazial şi liceal din Oltenia se pot înscrie, până la data de 20 noiembrie 2020, la Festivalul–Concurs de Poezie Religioasă. Concursul de creaţie literară este organizat online de Fundaţia „Cuvântul care Zideşte” a Mitropoliei Olteniei. Organizatorii activităţii lansează în acest an o nouă provocare, aceea ca participanţii să compună o poezie, având ca sursă de inspiraţie tabloul unei mănăstiri în perioada de toamnă.

Înscrierea în concurs presupune transmiterea unei poezii în limba română (minim 2 strofe la Secțiunea Ciclul Primar și minim 3 strofe la Secțiunile Gimnaziu și Liceu) de către elev. Fiecare participant va trimite o poezie pe adresa de e-mail fundatia.cuvantul@gmail.com. În textul e-mailului se vor preciza numele participantului, școala, clasa, profesorul coordonator și secțiunea.

Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei “Cuvântul care Zideşte”, a precizat:

Festivalul–Concurs de Poezie Religioasă este un concurs de creație literară, în limba română, care îşi propune să descopere și să promoveze noi talente poetice. De asemenea, prin organizarea acestui festival–concurs se urmărește cultivarea respectului copiilor și tinerilor pentru valorile culturale și promovarea valențelor educative ale religiei ortodoxe. Printre obiective, amintim stimularea creativității copiilor și tinerilor cu preocupări în domeniul religiei, realizarea unor schimburi de experiență între copii și tineri, creşterea gradului de implicare a copiilor și tinerilor în activități culturale și de dezvoltare personală.

Mai multe detalii despre regulamentul de organizare a evenimentului pot fi găsite pe blogul fundaţiei, www.fundatiacuvantulcarezideste.blogspot.ro.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook