12 noiembrie 2009

Concursul festivalului „Eterna Epigramă” 2009

În an aniversar, când 2009 înseamnă 30 de ani de „învăţămînt” epigramistic clujean, precum şi 20 de Festivaluri Naţionale „Eterna Epigramă”, se lansează un concurs, premergător festivalului, care este programat pentru zilele de 27–28 noiembrie 2009.

Epigramiştii care doresc să participe la acest concurs pot trimite câte 5 (cinci) epigrame inedite, dintre care 3 epigrame la tema „Nici viitorul nu mai e cum a fost” şi 2 epigrame la liberă alegere.

Creaţiile vor fi semnate cu moto şi însoţite de un plic mai mic cu acelaşi moto, conţinând datele expeditorului: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, codul poştal, seria şi nr. de buletin sau carte de identitate, precum şi CNP.

Termenul limită până la care se pot trimite materialele este 18 noiembrie 2009 (data poştei), iar expedierea se va face pe adresa: Marian Popescu, Piaţa Mihai Viteazul nr.6, ap.9, cod 400036, Cluj-Napoca, cu menţiunea „Pentru concursul de epigrame”.

Materialele trebuie să fie dactilografiate sau listate pe calculator, cu semnele diacritice corespunzătoare.

Epigramiştii clujeni nu participă la concurs.

Invitaţii şi premianţii vor fi anunţaţi personal. Invitaţia nu este transmisibilă.

Organizatorii asigură cazarea şi masa, iar costul transportului va fi suportat de către fiecare participant.

Pentru alte informaţii vă puteţi adresa la telefoanele:
– Marian Popescu – 0768-761732
– Eugen Albu – 0743-297834

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook