20 august 2009

Donici, cuib de-nţelepciune

Primăria Municipiului Chişinău, Uniunea Scriitorilor din Moldova şi Asociaţia Epigramiştilor din Moldova organizează în zilele de 16-17 octombrie 2009 cea de-a V-a ediţie a Festivalului Naţional de Epigramă „Donici, cuib de-nţelepciune”.

La concursul desfăşurat cu acest prilej, organizatorii invită să participe cât mai mulţi epigramişti români de pretutindeni, cu excepţia celor din Republica Moldova, pentru ei organizându-se un concurs special.

Participanţii sunt rugaţi să trimită 6 (şase) epigrame inedite, dintre care 3 (trei) la tema „Vecinii” şi 3 (trei) la liberă alegere. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a publica unele din aceste creaţii în ediţiile periodice de la Chişinău.

Lucrările vor fi trimise în două exemplare, cu moto si plic mic închis, în care se va arăta identitatea, adresa, telefoanele, adresa de e-mail, până la data de 1 octombrie 2009 (data poştei) pe adresa: Uniunea Scriitorilor din Moldova, str. 31 august 1989, nr. 98, cod poştal: MD-2004, Chişinău, Republica Moldova.

Câştigătorii concursului vor fi invitaţi la festival şi recompensaţi cu premii, invitaţiile, programul şi detaliile urmând a le fi transmise personal.

Informaţii suplimentare se pot obţine prin e-mail scriind la adresa diviza2002@yahoo.it.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook