31 ianuarie 2012

Umor fără Frontiere în Ţara de Sus 2012

Consiliul Judeţean Suceava, Cenaclul Literar „Nectarie” Vama, Primăria Comunei Vama, Academia Liberă „Păstorel” Iaşi, Grupul de firme Pieta Iaşi, Uniunea Epigramiştilor din România, Asociaţia Turistică Vamă, Casa de Cultură Vama, P.F.I.M.M. Suceava şi Muzeul Oului Vama – Bucovina organizează Festivalul Internaţional de Satiră şi Umor „Umor fără Frontiere în Ţara de Sus”. Festivalul se desfăşoară în localitatea bucovineană Vama în perioada 6-8 iulie 2012.

Cu această ocazie se organizează o serie de concursuri cu tema „Lăcomia”.

I. Concurs de epigrame: Două epigrame la tema dată şi trei epigrame pe o temă aleasă de concurent;
II. Concurs de poezie umoristică: O poezie la tema dată şi două pe o temă aleasă de concurent;
III. Concurs de proză scurtă umoristică: O proză (max. patru pagini A4 cu literă Times New Roman 14 la un rând) pe tema dată şi o proză (aceleaşi condiţii) pe o temă aleasă de concurent;
IV. Concurs de caricaturi, desen umoristic: O lucrare la temă şi alte trei pe teme alese de concurenţi.

Lucrările se vor trimite până la 15 mai 2012, în plic închis, cu motto şi cu datele de identificare secretizate, pe adresa:

Dr. Cotlarciuc Sorin
str. Nicolae Grigorescu nr. 24
cod 727590, comuna Vama, jud. Suceava

Informaţii suplimentare se pot obţine sunând la numerele de telefon: 0746021715, 0747070880, 0740540276.

Lucrările trimise nu se restituie şi nici nu sunt supuse unor eventuale dezbateri ulterioare premierii. Cele mai bune lucrări, premiate sau nu, se vor publica în numărul următor al revistei Surâsul Bucovinei.

Se vor acorda premii la fiecare secţiune în parte. La concurs pot participa creatori de literatură satirico-umoristică şi caricatură de pretutindeni, cu excepţia celor din Suceava şi Iaşi. Invitaţii şi laureaţii concursurilor vor fi anunţaţi în timp util, organizatorii asigurând masa şi cazarea pe durata desfăşurării manifestărilor. Transportul va fi asigurat de participanţi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

3 comentarii la Umor fără Frontiere în Ţara de Sus 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook