12 martie 2014

Tămâie şi otravă

Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi” Iaşi, împreună cu Asociaţia Literară „Păstorel” Iaşi, organizează în perioada 30 mai 2014 – 1 iunie 2014, cu prilejul evenimentelor culturale dedicate celor doi mari scriitori – Ionel Teodoreanu şi Al. O. Teodoreanu (Păstorel), concursul internaţional de poem ironic şi epigramă având tema „Tămâie şi otravă”, la care pot participa creatori din ţară şi de peste hotare, mai puţin din judeţul Iaşi.

Pentru secţiunea Epigramă, se vor trimite câte două epigrame, la temă. Vor fi jurizate epigramele nepublicate, inedite, originale şi, mai ales, lipsite de vulgarităţi.

Pentru secţiunea Poem ironic, se vor trimite câte două poezii, la temă. Se recomandă poezii în formă fixă (rondel, sonet, antum, pantum etc…)

Lucrările vor fi trimise în trei exemplare, în plic închis, fără moto, cu datele de identificare ale participantului: adresă, telefon, e-mail, CNP şi serie CI (pentru formalităţile de cazare) până la data de 15 mai 2014 (data de trimitere de pe plic) pe adresa:

Mihai Batog-Bujeniţă
Iaşi, str. George Coşbuc nr. 19
cod poştal 700469, judeţul Iaşi

Nu vor fi ridicate de la poştă trimiterile recomandate şi nu vor fi luate în considerare trimiterile prin poşta electronică.

Câştigătorii concursurilor vor fi invitaţi la festival şi recompensaţi cu premii, invitaţiile, programul şi detaliile urmând a le fi transmise personal.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook