Arhiva pentru aprilie 23rd, 2019

 23 aprilie 2019

Pelerinul vrăjit

Editura Humanitas Fiction invită cititorii la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 24 aprilie 2019, ora 19:00, la lansarea romanului „Pelerinul vrăjit„, una dintre cele mai cunoscute opere ale scriitorului clasic rus Nikolai Leskov, recent apărut în colecția Raftul Denisei, tradus de Adriana Liciu, coordonată de Denisa Comănescu. Despre carte vorbesc Antoaneta Olteanu, Director al Departamentului de Filologie Rusă şi Slavă, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Universitatea din Bucureşti, Dan C. Mihăilescu, scriitor și critic literar, și Cristina Stănciulescu, jurnalistă. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Pop That

Nicole Cherry lansează o nouă melodie cu versuri în limba engleză – „Pop That”. Produsă în studiourile HaHaHa Production şi pusă în imagini vii, colorate, de inspiraţie pop-disco, de Alex Ceauşu, piesa „Pop That” ademeneşte prin note muzicale care rămân în memorie şi fac ascultătorii să uite de orice grijă. Este piesa care aduce soarele şi zilele călduroase cu petreceri la piscină. 


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Olympia Della Flora: Căi creative de a-i ajuta pe copii să înflorească la școală

Pentru a-i ajuta pe copii să înflorească la școală, trebuie să facem mai mult decât a-i învăța să scrie și să citească, trebuie să-i învățăm să-și gestioneze emoțiile, spune Olympia Della Flora, specialist în educație. În acest discurs cu o abordare practică, ne împărtășește strategiile creative pe care le-a utilizat pentru a-i ajuta pe copiii cu dificultăți de comportament: lucruri ca pauze pentru creier, cântece și exerciții de yoga, toate acestea folosind bugetul și resursele existente. „Mici schimbări produc diferențe enorme și e posibil să începem chiar acum… Trebuie doar să ne gândim mai bine la ce resurse avem și unde se află acestea”, spunea ea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 23 aprilie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii