Arhiva pentru martie, 2019

 29 martie 2019

Platouri/Suporturi (II)

Romfilatelia continuă seria emisiunilor de mărci poștale Colecții românești, de această dată cu tematica „Platouri/Suporturi (II)”. Emisiunea de mărci poștale „Platouri/Suporturi (II)” este disponibilă începând de vineri, 29 martie 2019, în magazinele Romfilatelia țară și în magazinul online.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

De sticlă

Videoclipul cântecului interpretat de Alina Eremia

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Mary Norris: Pedanteria triumfătoare a Reginei Virgulelor de la revista The New Yorker

„A fi corector la revista The New Yorker e ca și cum ai fi fundaș în echipa din Liga Majoră de Baseball – orice mic detaliu este atacat de critici”, afirmă Mary Norris, care a ocupat această poziție timp de mai mult de treizeci de ani. În acest timp, ea și-a dobândit o reputație de severitate și pentru faptul de a fi o „maniacă a virgulelor”, dar acest lucru este nefondat, afirmă dânsa. Mai presus de orice, munca ei se rezumă la un singur lucru: să pună autorii într-o lumină bună. Explorați stilul specific al revistei The New Yorker, alături de persoana care îl cunoaște cel mai bine, în acest discurs încântător.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 martie 2019

Ultimele seri ale Zilelor Filmului Românesc la Berlin

Zilele Filmului Românesc de la BerlinRekonstruktion. Filmland Rumänien IV, organizate de Institutul Cultural Român din Berlin în colaborare cu cinematograful Zeughaus, se apropie de final.

Producătoarea Bianca Oana și jurnalista Irene Rudolf. Foto: Oana Popa

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Sparrow

Emeli Sandé lansează un material video puternic, potrivit piesei „Sparrow”, filmat în New York, regizat de Sarah McColgan și editat de Ernie Gilber.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Casey Gerald: Îmbrăţiează-ţi magia brută şi stranie

Modul în care am învățat să trăim trebuie să se schimbe, spune autorul Casey Gerald. Prea des, ascundem părți din noi pentru a ne integra, a câștiga laude, a fi acceptați. Dar la ce preț? În această prelegere inspiratoare, Gerald împărtășește sacrificiile personale prin care a trecut pentru a atinge succesul în păturile superioare ale societății americane…și arată de ce acum este momentul de a avea curajul să trăim în propria noastră magie brută și stranie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna martie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.   apr. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii