Arhiva pentru martie 11th, 2019

 11 martie 2019

Hemingway şi cu mine

Editura Humanitas Fiction așteaptă publicul miercuri, 13 martie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului „Hemingway şi cu mine” de Paula McLain, o emoționantă reconstituire ficțională a iubirii dintre Ernest Hemingway și celebra corespondentă de război și scriitoare americană Martha Gellhorn. Paula McLain, binecunoscută publicului român datorită bestsellerului „Soția din Paris”, participă prin Skype la acest eveniment. Cartea este prezentată de Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare și jurnalistă, Veronica D. Niculescu, scriitoare, traducătoarea romanului, și Tania Radu, critic literar. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Muritor

O dată cu venirea anotimpului care dă viață naturii, Ioana Ignat lansează „Muritor”, single-ul care pune pe note cel mai important mesaj pentru fiecare dintre noi. Muzica este scrisă de Ioana Ignat, versurile de Ioana și Mirela Ursache, iar producătorii sunt Răzvan Matache, Ioana Ignat, Tudor Monroe și Iordan Adrian. Videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir și a fost filmat în Islanda și în București.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Amy Edmondson: Cum să transformi un grup de necunoscuţi într-o echipă

Profesoara de afaceri Amy Edmondson studiază formarea echipelor unde oamenii se strâng repede (și de multe ori provizoriu) pentru a rezolva probleme noi, urgente sau neobișnuite. Relatând povești despre munca unor echipe formate din mers, cum ar fi salvarea incredibilă a 33 de mineri blocați la un kilometru sub pământ în Chile în 2010, Edmondson vorbește despre elementele necesare pentru a transforma un grup de necunoscuți într-o echipă care reacționează rapid și care poate să răspundă prompt la provocări.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 11 martie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii