Arhiva pentru martie 25th, 2019

 25 martie 2019

De la protejarea patrimoniului rural la construire comunitară. Obstacole, soluţii, modele de bună practică

Vineri, 29 martie 2019, de la ora 17:00, Clubul Țăranului din București găzduiește conferința „De la protejarea patrimoniului rural la construire comunitară. Obstacole, soluții, modele de bună practică”. Evenimentul reunește vorbitori ca: dr. arh. Ana Maria Goilav (Școala de la Bunești), arh. Claudia Apostol (Asociaţia ARA [Arhitectură. Restaurare. Arheologie]), Loredana Pană (Asociația Letea în UNESCO), Oana Neneciu (Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis) și Virgil Scripcariu (Asociația Gaspar, Baltasar & Melchior). Conferința este moderată de antropologul Andrei Mihail.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Sonata Gustav

Editura Humanitas Fiction invită cititorii la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 27 martie 2019, ora 19:00, la lansarea romanului „Sonata Gustav” de Rose Tremain, recent apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu, traducerea fiind semnată de Veronica D. Niculescu. Despre carte discută scriitorii și jurnaliștii culturali Ioana Bâldea Constantinescu și Cristian Pătrășconiu și criticul literar Simona Preda. În partea a doua a evenimentului, actrița Eliza Păuna citește câteva fragmente din volum. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

The Guest

Trupa bucureșteană de metal progresiv Days Of Confusion a lansat joi, 21 martie 2019, videoclipul piesei „The Guest”, în cadrul Mastering The Music Business Showcase Festival de la Fratelli Club. „The Guest” este extras de pe albumul de debut al trupei – „Yin & Out”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Stacey Abrams: Trei întrebări pe care să ţi le pui în tot ceea ce faci

Modul în care reacționezi după un eșec este ceea ce îți definește caracterul. Stacey Abrams a fost prima femeie de culoare din istoria Statelor Unite care a fost nominalizată de un partid important pentru postul de guvernator; a pierdut acea cursă aprig contestată, dar după cum spune ea: singura alegere este să mergi înainte. Într-un discurs electrizant, ea împărtășește lecțiile pe care le-a învățat din campania sa pentru postul de guvernator al Georgiei, câteva sfaturi despre cum să schimbi lumea și câteva aluzii despre ce va face în viitor. „Fii agresiv când vine vorba de dorințele tale”, spune Abrams.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 25 martie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii