Arhiva pentru mai, 2019

 31 mai 2019

Raise a Man

Videoclipul cântecului interpretat de Alicia Keys

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Noah Wilson-Rich: Ce omoară albinele — și cum putem să le salvăm

Din ce în ce mai multe albine mor, dar ecologistul Noah Rich-Wilson este interesat de un alt aspect: unde sunt albinele sănătoase și înfloritoare? Pentru a afla, el a recrutat voluntari din SUA a căror misiune a fost de a înființa stupi în propriile curți, grădini sau pe acoperișuri. Învață cum prin intermediul acestor mici fabrici de informații vom învăța despre habitatele de care au nevoie albinele pentru a prospera, dar și cum să menținem stabile viitoarele sisteme de hrană.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 mai 2019

Amy Nicole Baker: 7 întrebări despre idilele de la serviciu

Ai putea să ieși cu un coleg de muncă? Ar trebui cuplurile formate la serviciu să își păstreze relația secretă? De ce sunt colegii de muncă atât de des atrași unul de celălalt? Amy Nicole Baker, psiholog organizațional, ne împărtășește răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre idilele de la locul de muncă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 mai 2019

Sheperd Doeleman: Despre imaginea găurii negre care a făcut istorie

În centrul unei galaxii aflate la peste 55 de milioane de ani-lumină, există o imensă gaură neagră, cu masa a câteva miliarde de sori. Acum, pentru prima dată în istorie, o putem vedea. Astrofizicianul Sheperd Doeleman, conducătorul grupului Horizon Event Telescope, stă de vorbă cu Chris Anderson despre imaginea unică, obținută pentru prima dată, a unei găuri negre, și despre efortul mondial extraordinar care a dus la obținerea ei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 mai 2019

Chuck Murry: Putem regenera inima folosind celule stem?

Inima e printre cele mai puțin regenerative organe din corpul uman, un factor important ce face infarctul ucigașul numărul unu în lume. Ce-ar fi dacă am putea ajuta mușchiul cardiac să se regenereze? Medicul și omul de știință Chuck Murry ne împărtășește un studiu revoluționar ce utilizează celulele stem pentru a crea noi celule cardiace, un pas important în înțelegerea potențialului celulelor stem în medicină.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 mai 2019

Simon Anholt: Cu cine ar vota restul lumii la alegerile din țara voastră?

V-ați dori să puteți vota la alegerile dintr-o altă țară? Simon Anholt ne prezintă informații despre The Global Vote (Votul la nivel mondial), o platformă online care permite oricui, de oriunde din lume „să voteze” la alegerile oricărei țări din lume (cu rezultate surprinzătoare).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna mai 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2019
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii