11 iulie 2013

S-au încheiat filmările pentru „Rămâi cu mine”

S-au încheiat filmările pentru cel de-al doilea serial de ficţiune realizat de HBO Europe în România. Filmările pentru serialul ce urmează să fie lansat la finele anului 2013 la HBO au durat 11 săptămâni şi s-au desfăşurat în 57 de locații, aflate, în mare parte, în București. La filmări au participat 70 de actori și peste 600 de figuranți și au fost folosite peste 400 de costume. Cele 13 episoade ale serialului propun o nouă perspectivă asupra oraşului şi sunt menite să arate o imagine vie, optimistă şi frumoasă a Bucureștiului.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 aprilie 2013

Rămâi cu mine

Pe 1 aprilie 2013, HBO Europe a dat startul producţiei celui de-al doilea serial original produs în România, „Rămâi cu mine”. Timp de trei luni, actorii, alături de regizori și echipa de producţie, se vor afla pe platourile de filmare pentru a realiza cele 13 episoade ale serialului.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 martie 2013

Condamnat la viaţă

Joi, 14 martie 2013, de la ora 19:00, la sala Epika de la Cinema Grand Digiplex din Băneasa Shopping City are loc premiera oficială a filmului „Condamnat la viaţă” („A Farewell to Fools”). La premiera oficială vor fi prezenți şefii de departamente de producție, care au sosit special din țările de origine sau din locațiile de în care filmează acum: scenografa Anette Reuther, din Germania, Natalie Leborgne, creatoarea costunelor, din Belgia, editorul Philippe Ravoet, din Belgia, compozitorul Joris van den Hauwe şi actorii Uwe Fellensiek din Germania şi Hubert Damen din Belgia. Tomas Leyers, co-producătorul belgian al filmului, şi Jan Vrints, producătorul asociat belgian le vor fi alături actorilor români Daniela Nane, Gheorghe Visu, Bogdan Iancu, Alexandru Bindea, Richard Bovnoczckz, Dragoș Stemate, Nicodim Ungureanu, Gabriella Băluţă, Andras Demeter, Andrei Seuşan, și Valentin Uţă. Începând de vineri, 15 martie, filmul rulează într-un număr record de cinematografe.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 9 septembrie 2011

Ipu: Convicted to Live

Casa de producţie Family Film începe din 12 septembrie 2011, la Sighişoara, filmările pentru un nou lungmetraj, „Ipu: Convicted to Live”, în regia lui Bogdan Dreyer. Filmul este o coproducţie internaţională (România-Germania-Belgia-Italia) al cărui scenariu semnat de Anusavan Salamanian şi Bogdan Dreyer are la baza nuvelă „Moartea lui Ipu” de Titus Popovici, iar în distribuţie figurează alături de vedete precum Gerard Depardieu, Harvey Keitel, Laura Morante şi Hubert Damen, o serie de actori romani de succes printre care Alexandru Bindea, Gheorghe Visu, Nicodim Ungureanu, Adina Cartianu, Daniela Nane.

Filmul prezintă o poveste emoţionantă despre natura umană, despre teamă şi curaj, despre relaţiile interumane în momente de criză. Acţiunea se desfăşoară într-un sat din Transilvania, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Un soldat german este găsit mort şi întrucât nimeni nu ştie cine este vinovatul, iar autorităţile nu au niciun indiciu în acest sens, elita satului încearcă să-l convingă pe Ipu să-şi asume el vina în schimbul unei recompense.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 decembrie 2010

Portretul luptătorului la tinereţe

„Portretul luptătorului la tinereţe”, filmul care încearcă să recupereze o parte importantă a istoriei României, va avea premiera la HBO pe 19 decembrie 2010, de la ora 20:00, şi va fi reluat pe 22 decembrie, de la ora 21:00.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 ianuarie 2008

Legiunea străină

Legiunea străinăJoi, 31 ianuarie 2008, ora 19:00, la Institutul Cultural Român din Bucureşti (Aleea Alexandru 38), va avea loc avanpremiera filmului „Legiunea străină”, cea mai recentă realizare în calitate de regizor şi scenarist a lui Mircea Daneliuc. Accesul publicului este liber.

Lungmetrajul „Legiunea străină” este povestea tragicomică a trei tineri rurali, dintr-o localitate în care este declarată gripa aviară. Afacerile merg prost; oricât s-ar fura, nu ajută la nimic. Dornici să emigreze, tinerii intră în legătură cu afaceristul Maricel (interpretat de Rică Răducanu), care le poate facilita intrarea în Legiunea străină.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii