11 iulie 2013

S-au încheiat filmările pentru „Rămâi cu mine”

S-au încheiat filmările pentru cel de-al doilea serial de ficţiune realizat de HBO Europe în România. Filmările pentru serialul ce urmează să fie lansat la finele anului 2013 la HBO au durat 11 săptămâni şi s-au desfăşurat în 57 de locații, aflate, în mare parte, în București. La filmări au participat 70 de actori și peste 600 de figuranți și au fost folosite peste 400 de costume. Cele 13 episoade ale serialului propun o nouă perspectivă asupra oraşului şi sunt menite să arate o imagine vie, optimistă şi frumoasă a Bucureștiului.



„Rămâi cu mine” urmăreşte relaţiile complexe dintre oameni şi încercările lor de a se cunoaşte pe sine şi pe cei din jur. Într-un oraş dinamic şi plin de culoare, opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, mai mult, se caută pe sine. Unii dintre ei vor găsi ceea ce îşi doresc, în timp ce alții vor continua căutarea.

În rolurile principale telespectatorii îi vor putea vedea pe Iulia Lumânare (cunoscută din „Caravana cinematografică”, „Proiecte de trecut”, serialul „La urgenţă”), Aureliu Surulescu (care a jucat în „Return of the Living Dead” şi „Method”), Monica Ciută (cunoscută din „Summer Tango”, „Cealaltă Irina”), Andi Vasluianu (binecunoscut din filme precum „Despre oameni şi melci”, „Furia”, „Hârtia va fi albastră” etc), Cosmina Stratan (care a jucat în „După dealuri”), Antonia Ionescu Micu, Lucian Ifrim şi Andreea Gheorghe. Din distribuţia serialului mai face parte Nataşa Raab, Nicole Duţu, Nicodim Ungureanu şi Stela Popescu. Pe lângă actorii români, în serialul „Rămâi cu mine” apare și William Hope, actorul canadian cunoscut mai ales pentru rolul locotenentului Gorman din filmul „Aliens”.

Regia serialului „Rămâi cu mine” este semnată de Constantin Popescu şi Mihai Bauman. Din spatele camerelor de filmat s-a asigurat de bunul mers al lucrurilor directorul de imagine Liviu Marghidan.

Scenariul a fost adaptat de Lia Bugnar, iar producţia a fost asigurată de compania Film Factor. Din partea HBO Europe, producător executiv este Carmen Harabagiu, iar producători sunt Aurelian Nica şi Gabriela Ceuţă.

În momentul de faţă proiectul va intra în faza de post producţie. Premiera serialului va avea loc în noiembrie 2013.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook