3 aprilie 2013

Rămâi cu mine

Pe 1 aprilie 2013, HBO Europe a dat startul producţiei celui de-al doilea serial original produs în România, „Rămâi cu mine”. Timp de trei luni, actorii, alături de regizori și echipa de producţie, se vor afla pe platourile de filmare pentru a realiza cele 13 episoade ale serialului.



Filmul este o comedie dramatică, intensă şi emoţionantă, ce urmăreşte relaţiile complexe dintre oameni şi încercările lor de a se cunoaşte pe sine şi pe cei din jur. Într-un oraş dinamic şi plin de culoare, opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, mai mult, se caută pe sine. Unii dintre ei vor găsi ceea ce îşi doresc, în timp ce altora le va fi mai greu.

În rolurile principale telespectatorii îi vor putea vedea pe tinerii actori Iulia Lumânare (care a mai putut fi văzută în „Caravana cinematografică”, „Proiecte de trecut”, serialul „La urgenţă”), Aureliu Surulescu (care a jucat în „Return of the Living Dead”, „Method”), Monica Ciută (care a mai putut fi văzută din „Summer Tango”, „Cealaltă Irina”), Andi Vasluianu (binecunoscut din „Despre oameni şi melci”, „Furia”, „Hârtia va fi albastră” şi multe altele), Cosmina Stratan (care a jucat în „După dealuri”), Antonia Micu (care a mai putut fi văzută în „Eminem vs. Eminem”, „Aurora”) Lucian Ifrim (care a apărut în „Evadarea”, „Naşa”), Andreea Gheorghe. Din distribuţia serialului mai fac parte și Nataşa Raab, Nicole Duțu, Nicodim Ungureanu şi Stela Popescu.

Regia serialului „Rămâi cu mine” aparţine regizorilor Constantin Popescu şi Mihai Bauman, după un scenariu adaptat de Lia Bugnar. Din partea HBO Europe, producător executiv este Carmen Harabagiu, iar producători sunt Aurelian Nica şi Gabriela Ceuţă. Tino Furtună este producător din partea Film Factor.

Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România, a declarat: „Venim în întâmpinarea dorinţelor telespectatorilor noștri cu un nou produs de calitate marca HBO Europe. Experienţa şi entuziasmul echipei care realizează acest proiect, alături de formatul israelian de succes care stă la baza producţiei sunt două dintre elementele care poziţionează serialul Rămâi cu mine ca un produs puternic, de calitate şi unic pe piaţa de televiziune românească.”

Antony Root, Executive Vice President of Original Programming and Production, a adăugat: „Rămâi cu mine s-a dovedit a fi un format de succes pe multe pieţe. Pentru producţia noastră din România avem o echipă remarcabilă şi suntem convinşi că aceasta va fi atractivă pentru publicul românesc.”

Filmările vor dura timp de două luni şi jumătate, iar premiera la HBO va avea loc la finele lui 2013.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook