4 noiembrie 2022

Waste!

„Waste!” este un basm documentar în care fapte reale se amestecă cu situații inventate, în care oameni, pești, urși, păuni și alte specii și tipologii se intersectează atunci când interesele o cer. Spectacolul are loc pe 5 noiembrie 2022, ora 19:00, la Teatrul Bulandra, Sala „Toma Caragiu” (Icoanei).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 iunie 2022

Tipografic majuscul

Joi, 9 iunie 2022, la ora 19:00, UNATC inaugurează o serie de evenimente, sub titulatura Dialog Teatru-Film, atunci când, pe Insula UNATC, în sediul din str. Matei Voievod nr. 75-77, are loc o primă întâlnire și dialog deschis cu regizorii Gianina Cărbunariu, Radu Jude și cu actorii Șerban Lazarovici și Silvian Vâlcu, moderată de Andrei Rus. Discuția este urmată la ora 21:00 de o proiecție în aer liber a filmului „Tipografic majuscul”, în regia lui Radu Jude, adaptat după spectacolul semnat de Gianina Cărbunariu, cu Șerban Lazarovici în rolul principal.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 iulie 2017

Festivalul „Filmul de Piatra” 2017

Festivalul „Filmul de Piatra” a ajuns la cea de-a zecea ediție, care are loc între 27 și 30 iunie 2017 în Piatra Neamț. Anul acesta, festivalul își sărbătorește cele 10 ediții de existență cu cele mai bune filme din ultimul an, muzică live și petreceri până în zori de zi, evenimente în aer liber și activități organizate de către voluntari.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 1 iunie 2017

Spectacolul „De vânzare” elogiat de presa spaniolă

„De vânzare” („For Sale”), „acest spectacol imersiv, în format cinemascopic, situează spectatorul în centrul unei experiențe dramatice revelatoare.” Astfel sintetizează cronica publicată de cotidianul național spaniol El País impactul pe care piesa scrisă și pusă în scenă de Gianina Cărbunariu, în producția Teatrului Odeon din București, l-a avut asupra publicului prezent la Festivalul Internațional de Teatru și Artă de Stradă de la Valladolid.

Compania teatrului bucureștean a revenit pentru a doua oară în Spania, în perioada 25-26 mai 2017, cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Madrid, după ce același spectacol fusese prezentat în luna octombrie 2016 la Centrul Dramatic Național din Madrid, principala scenă de repertoriu a Spaniei.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 24 mai 2017

De vânzare – în Spania

În intervalul 25-26 mai 2017, Teatrul Odeon prezintă în cadrul celei de-a XVIII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru și Artă de Stradă (TAC) de la Valladolid, Spania, alături de alte 62 de companii din 12 țări, două reprezentații ale spectacolului „De vânzare” („For Sale”) realizat de Gianina Cărbunariu (text și punere în scenă), Marian Ochoa de Eribe (traducere în limba spaniolă), Andu Dumitrescu (scenografia), Florin Fieroiu (mișcarea scenică) şi Bobo Burlăcianu (muzica). Din distribuţie fac parte: Alina Berzunţeanu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Gabriel Pintilei, Alexandru Potocean, Gabriel Răuţă, Mihai Smarandache.

Fotografie de Octavian Tibăr

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 6 decembrie 2016

Tigrul din oraşul nostru

„Tigrul din orașul nostru” de Gianina Cărbunariu este prima producție a Teatrului „Matei Vișniec” din Suceava (strada Dragoș Vodă, nr. 1). Avanpremiera spectacolului are loc joi, 8 decembrie 2016, de la ora 19:00, iar premiera, vineri, 9 decembrie, de la aceeași oră, în prezența autoarei. Cel mai nou teatru de stat din România – Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava a ales să lucreze pentru prima sa producție cu artiști tineri, puternici și creativi, apreciați atât de către critica de specialitate dar și de către public: este vorba despre regizorul Bobi Pricop, și de scenograful Adrian Damian.

afis_teatru_tigrul

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii