4 noiembrie 2022

Waste!

„Waste!” este un basm documentar în care fapte reale se amestecă cu situații inventate, în care oameni, pești, urși, păuni și alte specii și tipologii se intersectează atunci când interesele o cer. Spectacolul are loc pe 5 noiembrie 2022, ora 19:00, la Teatrul Bulandra, Sala „Toma Caragiu” (Icoanei).La capătul Europei, în mici sate din România, fabrici germane (și nu numai) ard munți de gunoi veniți din Occident și îi transformă în ciment pentru a construi, desigur, o lume mai bună. Se zice că aerul e atît de pur în aceste zone încît directorii executivi ai companiei decid să amplaseze voliere de păuni în incintă, iar peștii din rîurile și iazurile din jur au început să zboare și asta nu neapărat din cauza concentrației nepermis de mari de amoniac din apă, așa cum spun gurile rele, ci, evident, de bucurie. Sunt tot felul de scenarii, ăsta e doar unul dintre ele.

Dramaturgia: Carolin Losch, Christina Schlögl (traducerea din limba germană: Fabiola Eidloth)
Regia: Gianina Cărbunariu
Muzica: Emilian Gatsov, Louis Stiens
În distribuție: Boris Burgstaller, Elias Krischke, Marco Massafra, Jannik Mühlenweg, Sebastian Röhrle, Christiane Roßbach
Decorul și costumele: Dorothee Curio
Producător: Schauspiel Stuttgart

Durata spectacolului: 1h 40min
Vârsta recomandată: 14+
Spectacol în limba germană cu traducere în limbile română și engleză.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook