6 martie 2017

Toma şi ai lui

Marți, 7 martie 2017, la ora 18:00, se deschide în Rotonda din foaierul Sălii Mici a Teatrului Național „I.L. Caragiale” o amplă expoziție de sculptură și desen, „Toma și ai lui”, semnată de cunoscuta artistă Geta Caragiu. Vernisajul are loc în prezența artistei și este prefațat de Ion Caramitru, directorul general al TNB.Expoziția de la Teatrul Național, semnificativ intitulată „Toma și ai lui” – omagiu perpetuu adus fratelui dispărut – prezintă în premieră nu doar sculpturi, ci și o serie de desene al Getei Caragiu.

Geta Caragiu Gheorghiță este sora mai mică a actorului Toma Caragiu, dispărut tragic, acum 40 de ani, în cutremurul din martie 1977. La vârsta sa respectabilă, sculptorița Geta Caragiu nu obosește să lase, încă, urme adânci în sculptura română.

Expoziția este deschisă până în 18 aprilie 2017 și poate fi vizitată zilnic, cu excepția zilelor de luni, în intervalul 14:00 – 19:00.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook