24 mai 2017

De vânzare – în Spania

În intervalul 25-26 mai 2017, Teatrul Odeon prezintă în cadrul celei de-a XVIII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru și Artă de Stradă (TAC) de la Valladolid, Spania, alături de alte 62 de companii din 12 țări, două reprezentații ale spectacolului „De vânzare” („For Sale”) realizat de Gianina Cărbunariu (text și punere în scenă), Marian Ochoa de Eribe (traducere în limba spaniolă), Andu Dumitrescu (scenografia), Florin Fieroiu (mișcarea scenică) şi Bobo Burlăcianu (muzica). Din distribuţie fac parte: Alina Berzunţeanu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Gabriel Pintilei, Alexandru Potocean, Gabriel Răuţă, Mihai Smarandache.

Fotografie de Octavian Tibăr


Teatrul Odeon revine în Spania după succesul înregistrat în cadrul ciclului teatral „Una mirada al mundo”, organizat de Centrul Dramatic Național din Madrid și Institutul Cultural Român de la Madrid în octombrie 2016, unde trupa bucureșteană a prezentat o montare de Alexandru Dabija a piesei „Contra democrației”, semnată de Esteve Soler, și „De vânzare” („For Sale”).

„De vânzare” („For Sale”) a fost realizat în cadrul proiectului european „Hunger for Trade” și a fost distins cu Premiul Uniter pentru Cel mai bun spectacol în 2015.

Participarea are loc cu sprijinul Institutului Cultural Român.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook