20 mai 2016

Trei călugări

Teatrul Țăndărică prezintă duminică, 22 mai 2016, spectacolul „Trei călugări”, producție a Teatrului Național pentru Copii din Beijing. Spectacolul se joacă la sala din Lahovari, de la ora 18:00, în cadrul celei de-a 5 ediție a Festivalului Internațional de teatru pentru copil și întreaga familie „Teatru, Stradă și Copil”.

invit_trei calugari

„Trei călugări” este o poveste adaptată după o veche legendă chinezească. Într-o mănăstire trăiau trei călugări tineri și maestrul lor. Firi și caractere diferite au parcurs un drum lung pentru a se cunoaște și ajuta. Un incendiu i-a ajutat să descopere ce înseamnă să se sprijine, să-și unească forțele pentru a depăși obstacole.

Copiii, adolescenții și adulții pot viziona, în cadrul celei de-a 5-a ediții a Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil”, o gamă diversificată de spectacole susținute de trupe de teatru de stat, dar și de companii independente din cele mai importante orașe din țară (București, Constanța, Botoșani, Bacău), dar și din străinătate (Praga, Beijing, Budapesta, Chișnău, Barcelona).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook