24 iulie 2014

Punguţa cu doi bani

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, alături de Compania de teatru Lupeto, prezintă duminică, 27 iulie 2014, începând cu ora 11:00, în grădina de vară a Muzeului „Antipa”, spectacolul de teatru „Punguța cu doi bani”.

Spectacolul de teatru „Punguța cu doi bani” face parte din proiectul educațional, interdisciplinar, „ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote și monede”, organizat de către Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” împreună cu Banca Naţională a României.

În interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă alcătuieşte un spectacol educativ pentru copii, dar și un prilej de amuzament pentru părinți. Pe parcursul piesei, umorul pitoresc şi personajele pline de haz și culoare dau farmec întâmplărilor în care realismul se împletește atât de bine cu suprarealismul.

Prețurile biletelor de intrare la spectacol sunt:

  • 40 lei – 1 adult;
  • 20 lei – 1 copil;
  • 50 lei – 1 adult + 1 copil;
  • 60 lei – 1 adult + 2 copii;
  • 80 lei – 2 adulți + 1 copil;
  • 100 lei – 2 adulti + 2 copii.

Pentru grupuri de minim 15 copii: 15 lei/copil + gratuit/1 însoțitor.

Rezervarea se face în limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail florentinap@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31.

Cu biletul de spectacol, spectatorii pot vizita gratuit, în ziua spectacolului, expunerea permanantă a Muzeului și expoziția temporară „ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote și monede”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook