7 aprilie 2016

Festivalul „Teatru, stradă şi copil”

Teatrul Ţăndărică dă startul celei de-a V-a ediții a stagiunii de vară „Teatru, stradă şi copil”, care se desfăşoară în perioada 14 aprilie – 11 septembrie 2016, sub egida proiectului „Ţăndărică pentru toţi”.

Teatru strada copil

La 5 ani după ce Teatrul Țăndărică a început să-și spună poveștile în cele mai importante parcuri din capitală, și-a dorit ca anul acesta poveștile să fie auzite de și mai mulți copii. Ca atare, Teatrul Țăndărică lansează joi, 14 aprilie, odată cu debutul celei de-a V-a ediții a stagiunii de vară, proiectul „Ţăndărică pentru toţi”, scopul fiind de a duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunată a basmelor, precum şi de a le facilita întâlnirea cu teatrul şi cu diverse activităţi creative.

Mai exact, la toate spectacolele care se joacă la Teatrul Itinerant Țăndărică prețul biletului este de 1 leu!

Directorul Teatrului Țăndărică, Călin Mocanu, a declarat că: „Prezența copiilor la evenimentele culturale este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a lor, așa că, ne-am dorit ca anul acesta, în stagiunea de vară, cât mai mulți copii să se bucure de povești frumoase, la un preț simbolic.”

În această ediție, Teatrul Itinerant Țăndarică se află în parcurile: Sebastian (14 aprilie – 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai-15 iunie), Herăstrău (25 iunie- 14 iulie), Crângași (30 august – 11 septembrie), unde au loc spectacole de teatru şi diverse activităţi artistice dedicate celor mici.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook