18 martie 2016

Stagiunea Ţăndărică Altfel

Începând de sâmbătă, 19 martie 2016, la Teatrul Țăndărică începe „Stagiunea Ţăndărică Altfel”, care cuprinde o serie de întâlniri și sesiuni interactive ce oferă acces copiilor și părinților la informații utile pentru dezvoltarea unui comportament rațional și echilibrat.

Teatrul Tandarica

Sesiunile interactive se desfășoară în perioada martie – mai 2016 și abordează teme de interes general, de la însușirea unui comportament preventiv, până la terapia cu animale de companie, susținute de profesioniști din domeniile respective. Prezentările au loc în fiecare zi din weekend, de la ora 11:00, și durează 15 minute, după care se dă startul spectacolelor.

„Stagiunea Ţăndărică Altfel”, un program manifest pentru educarea copiilor prin cultură, informație și divertisment, s-a născut din dorința ca tânăra generație să aibă toate cunoștințele necesare pentru a se dezvolta armonios din punct de vedere intelectual, emoțional, social și civic, și totodată să fie pregătită să reacționeze preventiv în orice situație.

Așadar, weekend-ul acesta au loc primele două prezentări:

  • Sâmbătă, 19.03.2016, la ora 11:00, întâlnirea cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), cu tema „Prietenul meu, pompierul”. Prezintă plutonier major Radu Maria Magdalena. De la ora 11:20 va începe spectacolul „Croitoraşul cel viteaz”.
  • Duminică, 20.03.2016, la ora 11:00, întâlnirea cu Inspectoratul General al Poliției Române, cu tema „Copilăria în siguranţă”. Spectacolul „Capra cu trei iezi” începe la ora 11:20.
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook