12 iulie 2016

Muzeul Păpuşilor 2016

Muzeul de Artă Cluj-Napoca (MACN), instituție publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, organizează, în perioada 13 – 31 iulie 2016, expoziția intitulată „Muzeul Păpușilor”. Vernisajul expoziției este programat pentru ziua de miercuri, 13 iulie 2016, cu începere de la ora 12:00, la sediul Muzeului de Artă Cluj-Napoca (Palatul Bánffy, P-ța Unirii nr. 30).

muzeul papusilor 2016

Evenimentul „Muzeul păpușilor” a ajuns în acest an la cea de-a zecea ediție, iar iubitorii teatrului clujean pot regăsi în cadrul expoziției păpuși din spectacole îndrăgite, cum ar fi: „Aleodor Împărat”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „Duel în oglindă”, „Meșterii Păpușari” sau „Mimorozart”. De asemenea, expoziția mai cuprinde elemente din decorurile acestor reprezentații și afișe vechi din arhiva instituției.

Cei mici și cei mari sunt așteptați la muzeu pentru a admira păpușile care au însuflețit stagiunea ce tocmai s-a încheiat la Teatrul de Păpuși „Puck”, pentru a cerceta exponatele și pentru a le afla poveștile!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook