8 noiembrie 2013

Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie

Teatrul de Animatie Ţăndărică organizează în perioada 14-24 noiembrie 2013 cea de-a 9-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrului de Animație „Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie”.



Aflat sub motto-ul ”Construim poduri. Trecem granițe”, Festivalul Internaţional al Teatrului de Animație „Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie” are scopul de a aduce în atenția publicului român diferite stiluri ale teatrului de animație și ale teatrului vizual din lume.

Timp de 11 zile, în cele 6 locaţii ale festivalului (Teatrul Țăndărică, Grand Cinema Digiplex, Şcoala nr.45, Spitalele de copii Grigore Alexandrescu şi Marie Curie, dar şi la Pavilionul Romexpo – în cadrul Târgului Internaţional GAUDEAMUS) au loc spectacole de teatru pentru copii şi adulți jucate de trupe de profil din România și din străinătate (Anglia, Bulgaria, Croaţia, Franţa, Germania, Hong Kong-China, Italia, Polonia, SUA). De asemenea, cei mici şi cei mari vor fi răsfăţaţi cu spectacole-lectură, numeroase workshop-uri, lansări de carte, expoziții şi conferințe susținute de personalități din lumea teatrului mondial.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook