Arhiva pentru mai, 2022

 31 mai 2022

Muzica gândirii. Gabriel Liiceanu în dialog cu prietenii săi

Editura Humanitas invită cititorii marți, 31 mai 2022, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire-eveniment cu Gabriel Liiceanu, Cătălin Cioabă și Grigore Vida, moderată de Horia-Roman Patapievici, despre volumul „Muzica gândirii. Gabriel Liiceanu în dialog cu prietenii săi”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Lie

După lansarea celui de-al cincilea album de studio, Alexandra Stan lansează o nouă versiune a piesei sale, „Lie”, inclusă pe album, cu proiectul danez Zookeepers. Această piesă marchează cea de-a doua colaborare, după track-ul „Future Calling”, lansat în urmă cu câteva luni.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Christian Moro: De ce faci febră când ești bolnav?

Sunt multe mistere legate de febră, dar știm că toate mamiferele, unele păsări și chiar și unele nevertebrate sau plante fac febră. Se întâmplă de peste 600 de milioane de ani de evoluție. Dar are și un cost semnificativ: când temperatura corpului crește cu câte 1 grad Celsius, nevoia de energie crește cu 12,5%. Așadar, de ce și cum produce corpul febra? Christian Moro investighează. [Regizat de Artrake Studio, narațiune de Addison Anderson].

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 mai 2022

Înalta Curte de Casație și Justiție, 160 ani

Romfilatelia introduce în circulație o nouă emisiune de mărci poștale aniversară dedicată uneia dintre cele mai reprezentative instituții a statului de drept, „Înalta Curte de Casație și Justiție, 160 de ani”, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la înființare, luni 30 mai 2022.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Manole

După ce a lansat single-ul „Ana”, care a devenit un adevărat succes în mediul online şi a ocupat, săptămâni la rând, primul loc în topul Spotify Viral 50, Dora Gaitanovici prezintă acum publicului melodia „Manole”, o continuare firească a poveştii inspirate din mitul universal al creației, apărut la noi sub forma legendei meşterului Manole.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Robin Hauser: Femeile din conducere și dorința de a fi plăcute

Când avem femei în conducere, apar adesea prejudecățile. Autoarea de filme documentare Robin Hauser abordează dilema dintre competență și simpatie cu care se confruntă femeile aflate în roluri de conducere, descifrând prejudecățile involuntare și discriminatoare care denaturează ideea de lider de succes.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna mai 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii