Arhiva pentru iunie, 2022

 24 iunie 2022

JR: Proiectul INSIDE OUT

JR lansează un proiectul de artă colectiv INSIDE OUT pentru a pune în evidență umanitatea noastră comună. Călătorește cu un grup de persoane ce merg împreună cu camionul INSIDE OUT, ce traversează Statele Unite pentru a fotografia viața persoanelor fără documente și a celor care le sprijină.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 iunie 2022

Lucy Cooke: Trei teorii antice bizare (și fascinante) despre migrația păsărilor

În 1822, contele von Bothmer a doborât o barză în Germania. Însă pasărea era deja rănită de o săgeată lungă de lemn. Barza fusese rănită în Africa și apoi a zburat o distanță de peste 2.500 km. Acest zbor uimitor a fost un indiciu esențial în misterul care bulversase secole la rând oamenii de știință: dispariția sezonieră a păsărilor. Lucy Cooke cercetează fenomenul migrației păsărilor. [Regizat de Visorama, narat de Addison Anderson, muzică de Bamm Bamm Wolfgang și Gavin Dodds].

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 iunie 2022

Long Lost

Lord Huron a lansat varianta deluxe a albumului „Long Lost”. Acesta conține 2 piese noi, „Your Other Life”, în engleză, și „Ton Autre Vie” în franceză.

Melodiile reflectă două fețe ale aceleiași monede. Pe un ritm întunecat, vocalistul și compozitorul Ben Schneider interpretează „Your Other Life” în engleză, în timp ce Sarah Dugas cântă pe același fundal sonor în franceză pentru „Ton Autre Vie”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Desafinado

Kali Uchis a lansat piesa „Desafinado”. Noua melodie aparține coloanei sonore a filmului „Minions: The Rise of Gru” și este un cover al cântecului cu același nume realizat de Stan Getz & Joao Gilberto. Noul film debutează în cinematografe pe 1 iulie 2022.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Tracy Young: Cum te face vulnerabilitatea un lider mai bun

Ca fondatoare a unei companii, Tracy Young s-a temut adesea că angajații și investitorii dau importanță mai mare liderilor de gen masculin decât celor de gen feminin, iar faptul că era femeie îi compromitea poziția de lider. În acest discurs curajos și direct, ne oferă o perspectivă onestă cu privire la limitările cu care femeile se confruntă în momentul în care încearcă să se adapteze unei culturi de business dominate de bărbați. Vorbește despre cum și-a găsit curajul și vulnerabilitatea de a conduce compania conform propriilor convingeri. (Acest discurs conține o relatare grafică. Se recomandă discreție).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 iunie 2022

Scorcha

Sean Paul a lansat albumul „Scorcha”. Proiectul de 16 piese îl găsește pe icon-ul global servind sunetul său clasic, catchy și ritmurile de început de petrecere, tocmai la timp pentru vară. Colaborarea neașteptată a vocii de la legenda pop, Gwen Stefani și artista jamaicană de dancehall Shenseea, este o dovadă a abilității a lui Paul de a produce hit-uri globale.

Noul album include, de asemenea, melodiile lansate anterior „Scorcha”, „Only Fanz” (ft. Ty Dolla Sign), „Dynamite” (ft. Sia), „How We Do It” (ft. Pia Mia) și „No Fear” (ft. Damian Marley și Nicky Jam). În timp ce „Scorcha” promite să te facă să dansezi, Sean își duce muzica la noi profunzimi în acest proiect, explorând subiecte personale precum infidelitatea, stresul și frica, pe piese precum „Borrowed Time” și „Good Day”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna iunie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii