Arhiva pentru iunie 7th, 2022

 7 iunie 2022

Nostalgie. Amintire. Regăsire. Peisajul european și ruina în secolele XVI-XIX”

Muzeul Național de Artă al României invită publicul la o nouă expoziție, „Nostalgie. Amintire. Regăsire. Peisajul european și ruina în secolele XVI-XIX”, care este deschisă publicului în perioada 8 iunie 2022 – 31 ianuarie 2023. Curatorul expoziției este doamna Mălina Conţu, istoric şi teoretician de artă şi arhitectură, doctor în arte vizuale la Universitatea de Arte Bucureşti din anul 2012. Este șeful secției Artă Europeană la Muzeul Naţional de Artă al României și lector asociat în cadrul Universităţii Bucureşti, Departamentul de Istoria Artei.

Antoine Benoit Dubois, Peisaj cu ruine personaje și animale

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Want Want

Maggie Rogers a lansat single-ul „Want Want”, o celebrare și încurajarea atracției irezistibile. Ea a făcut echipă cu Kid Harpoon și Del Water Gap pentru a produce melodia, care a fost înregistrată la Electric Lady Studios din New York City, Peter Gabriel’s Real World Studios lângă Bath, Anglia și Sid’s Palace din Scarborough, ME. Cântecul a fost scris inițial în carantină cu Del Water Gap în Maine și adus la forma sa completă cu Kid Harpoon în New York și Bath.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Khulan Batkhuyag: Înțelepciunea antică și care protejează mediul a nomazilor mongoli

Sunt multe lucruri pe care le putem învăța de la nomazii mongoli despre cum să supraviețuim în anii care vin, e de părere activista de mediu Khulan Batkhuyag. Purtându-ne printr-o călătorie prin uimitorul peisaj rural al țării, ne arată cum nomazii mongoli au supraviețuit de mii de ani în zone îndepărtate, în virtutea unor inovații cu adevărat incredibile, prietenoase cu Pământul, producând zero deșeuri. E o adevărată înțelepciune aici pentru noi toți, despre cum să trăim mai simplu, durabil și în armonie cu mama natură.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 7 iunie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii