7 iunie 2022

Want Want

Maggie Rogers a lansat single-ul „Want Want”, o celebrare și încurajarea atracției irezistibile. Ea a făcut echipă cu Kid Harpoon și Del Water Gap pentru a produce melodia, care a fost înregistrată la Electric Lady Studios din New York City, Peter Gabriel’s Real World Studios lângă Bath, Anglia și Sid’s Palace din Scarborough, ME. Cântecul a fost scris inițial în carantină cu Del Water Gap în Maine și adus la forma sa completă cu Kid Harpoon în New York și Bath.



Videoclipul este filmat într-un bar de karaoke din Koreatown din New York, iar Rogers interpretează melodia „Want Want” cu o durere cruntă. Energia crește pe măsură ce versurile sinuoase fac loc refrenului frenetic și se alătură și trupa ei. Clipul a fost regizat de Warren Fu, care a colaborat, de asemenea, cu Rogers și regizorul Michael Scanlon, la vizualul single-ului ei anterior, „That’s Where I Am”.

„Want Want” este o piesă care se regăsește pe noul album al lui Rogers, „Surrender”, care este lansat de Capitol Records pe 29 iulie 2022.

Publicația NPR a spus despre primul single de pe noul proiect că este:

…o fantezie pop florală. Efectul general are o energie majoră a Alterna-Rock din anii ’90 – producție crocantă, chitare impunătoare, mișcare învolburată, dar puternică, emoție neliniştită și fără teamă.

PAPER a remarcat:

Întoarcerea mult așteptată a lui Maggie Rogers este o piesă crocantă, electronică de pop-rock… la fel de palpitantă ca orice de pe albumul ei de debut.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook