Arhiva pentru mai 2nd, 2022

 2 mai 2022

EUROPAfest de Ziua Internațională a Jazz-ului

EUROPAfest a pregătit o producție de excepție pentru celebrarea Zilei Internaționale a Jazz-ului. Un concert cu artiști din 4 țări pe scena Sălii Auditorium. Au fost alese cele mai bune 4 trupe ale ediției precedente: Alessio Magliari Trio (Italia: Alessio Magliari – pian, Gianmarco De Nisi – tobe, Giordano Panizza – contrabas) invitată: Joanna Sobowiec-Jamiol (Polonia – voce), Lukas Wogler Quartett (Germania: Lukas Wogler – saxofon, Moritz Langmaier – pian, Erik Biscalchin – contrabas, David Giesel – tobe), Vittorio Cuculo Group (Italia: Vittorio Cuculo – saxofon, Enrico Mianulli – contrabas, Massimo Di Cristofaro – tobe, Danilo Riccardi – pian), invitată: Chiara Lucchini (voce) și Intermodulation (Austria: Tobias Faulhammer – chitară, Maximilian Tschida – pian).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Voodoo

Cântărețul, rapperul, producătorul, antreprenorul și superstarul din India, Badshah, colaborează cu J Balvin, pentru un viitor hit internațional, „Voodoo”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Nili Gilbert: Legătura esențială dintre climă și capital

Sectorul financiar vorbește de multe ori despre portofolii de investiții cu efect de decarbonizare ca o modalitate de a combate schimbarea climatică. Dar portofoliile pot fi „curate” fără a avea un impact real asupra problemei, spune expertul în investiții Nili Gilbert. Aducând împreună știința și sectorul financiar, ne dezvăluie modul în care investitorii pot contribui la decarbonizarea lumii, un efort costisitor estimat de la trei până la cinci trilioane de dolari pe an de acum și până în anul 2050, și cum ne putem asigura că tranziția climatică este echitabilă, globală și interconectată. „Schimbarea piețelor poate fi un mod de a schimba lumea”, spune ea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 2 mai 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii