Arhiva pentru aprilie, 2022

 29 aprilie 2022

Faună protejată din Marea Neagră

Romfilatelia continuă seria emisiunilor dedicate Faunei și introduce în circulație vineri, 29 aprilie 2022, emisiunea de mărci poștale „Faună protejată din Marea Neagră”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Free

Florence + The Machine a lansat melodia „Free”, cel mai recent single extras de pe următorul album de studio al lui Florence + The Machine, „Dance Fever”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Emily Zobel Marshall: Mitul lui Anansi, păianjenul viclean

Cu mult timp în urmă, toate poveștile îi aparțineau lui Nyame, Zeul atotvăzător al cerului. Dar o creatură, Anansi, era hotărâtă să aducă poveștile pe Pământ. Anansi s-a dus la Nyame și a cerut să i se dea în stăpânire poveștile lumii. Zeul cerului i-a spus lui Anansi că poate avea toate poveștile dorite, dar numai dacă îndeplinește o sarcină imposibilă. Emily Zobel Marshall ne povestește călătoria păianjenului viclean. [Regizat de Keegan Thornhill, narat de Christina Greer, muzică de Salil Bhayani, cAMP Studio].

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 aprilie 2022

Rainbows

Alexandra Stan lansează al cincilea album din carieră, „Rainbows”, alături de Universal Music România și este primul artist român care colaborează cu un influencer virtual, Ana Tobor, pentru a lansa o melodie.

Noul material discografic include piese deja cunoscute precum „Come Into My World” (feat. Nervo), „Tokyo” și „Obsesii”, dar și melodii noi ca „Lie” (inspirată de marea cântăreaţă Maria Lătăreţu), „It’s My Life” sau „Kame Ha” (alături de Ana Tobor, primul influencer virtual din România).

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Mama Said

Bow Anderson a lansat single-ul „Mama Said”. Acesta vine după hit-ul viral „20s” al star-ului pop. După EP-ul de debut al lui Bow, „New Wave”, „20s” a fost startul lui Bow în 2022, precum și turnee cu Mimi Webb, Ella Eyre și Tom Walker.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Candace Parker: Cum să spargi bariere și să nu accepți limite

E ceva ce nu poate face Candace Parker? Dublă campioană NCAA, de două ori medaliată cu aur la Olimpiadă și dublă campioană WNBA, Parker știe ce înseamnă să lupți pentru visurile tale. În acest discurs plin de inspirație, ea împărtășește ceea ce a învățat în urma unei cariere petrecute fără să accepte limite, iar acum fiica ei a învățat-o cea mai bună lecție. „A sparge bariere înseamnă a nu sta cu turma și a nu fi ceea ce lumea se așteaptă să fii”, spune ea. „Înseamnă să nu accepți limite.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna aprilie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2022
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii