Arhiva pentru aprilie 1st, 2022

 1 aprilie 2022

Sunetele naturii. Sunetele vieții tale

De Ziua Păsărilor, 1 aprilie, descoperă cântecele naturii, interpretate de păsările din jurul nostru. Societatea Ornitologică Română, în parteneriat cu Universal Music România aduc sunetele care ne amintesc tuturor cine suntem și de unde venim, cu albumul „Sunetele naturii. Sunetele vieții tale„.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Nostalgia

Simpatica Alessiah a lansat o piesă foarte catchy, pentru care a pregătit și un videoclip care te captivează de la prima secundă. Piesa, intitulată „Nostalgia”, face referire la retrospecțiune, mai precis la momentul prezent în care ne aducem aminte de sentimentul de incertitudine pe care îl simțim adeoseori referitor la ce se va întâmpla în viitor. De multe ori, suntem așa de focusați pe viitor, încât uităm să ne bucurăm de prezent și conștientizăm târziu acest aspect.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Stan Lee: Ce definește un supererou?

Stan Lee e cunoscut de milioane de oameni ca omul ai cărui supereroi au propulsat Marvel la poziția sa preeminentă în industria benzilor desenate. Printre co-creațiile lui se numără unii dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți supereroi ai tuturor timpurilor, cum ar fi Spider-Man™, Răzbunătorii™, X-Men™, Iron Man™, Incredibilul Hulk™, Cei patru fantastici™, precum și sute de alți supereroi. A fost introdus în The Will Eisner Award Hall of Fame al industriei de benzi desenate în 1994 și în Jack Kirby Hall of Fame în 1995. Iar acum Stan este pregătit să-și lanseze primul supererou original pentru India, Chakra Invincibilul, la Cartoon Network. Acest discurs a fost ținut la un eveniment TEDx utilizând formatul conferinței TED, dar organizat independent de o comunitate locală.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 1 aprilie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2022
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii