29 aprilie 2022

Free

Florence + The Machine a lansat melodia „Free”, cel mai recent single extras de pe următorul album de studio al lui Florence + The Machine, „Dance Fever”.Florence a determinat viziunea proiectului, iar directorul de creație Autumn de Wilde și coregraful Ryan Heffington au adăugat ideile lor magice tuturor imaginilor de până acum, aducând talentul lor unic și de înalt calibru fiecărei melodii. Videoclipul piesei este unul special, deoarece îl înrolează pe eroul britanic de film și dramă, Bill Nighy, care apare în rolul anxietății lui Florence.

Cu „Free”, Florence își îmbrățișează dragostea pentru electronicele lo-fi, cântând atât eminamente despre auto-analiză, cât și cunoaștere, dar în același timp sărbătorind triumfător bucuriile eliberării în lumea de după pandemie.

Cluburile, dansul de la festivaluri și, în cele din urmă, muzica au fost cele care îi lipseau cel mai mult lui Florence în timpul lockdown-ului. Speranțele și visele revederii cu cei dragi și dansul cu străinii au contribuit la menținerea dinamică a „Dance Fever”. Acel extaz, proximitate, euforie față de posibilitățile de mișcare au servit ca o reamintire a concertelor și a dansului în cluburi. La urma urmei, muzica este forma de artă unică care are puterea de a te ajuta să te pierzi și să te eliberezi de anxietăți, chiar dacă pentru o clipă.

„Dance Fever” este un album care o înfățișează pe Florence în apogeul puterilor ei, intrând într-o autocunoaștere pe deplin realizată, jucându-se cu idei de identitate, masculin și feminin, sărbătorind și pășind pe deplin la locul ei.

Produs de Florence Welch, Jack Antonoff și Dave Bayley, „Dance Fever” este albumul care aduce înapoi tot ce este mai bun de la Florence, fiind realizat pentru spectacole live. După ce seria de 3 nopți de spectacole intime din Marea Britanie s-a vândut în 1 minut de la vânzare, Florence + the Machine și-a anunțat turneul „Dance Fever” pentru noiembrie, care include mai multe spectacole, inclusiv două nopți la The O2 din Londra.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook