Arhiva pentru martie 9th, 2022

 9 martie 2022

Lockdown Sessions

Machine Gun Kelly a lansat EP-ul „Lockdown Sessions”. Înainte de următorul său album, „Mainstream Sellout” de pe 25 martie 2022, Machine Gun Kelly oferă un nou proiect, care include trei piese virale prin care artistul își arată versatilitatea.

„Lockdown Sessions” conține piesa „Roll The Windows Up”, cunoscută anterior sub numele de „Smoke And Drive”. Actualizarea vine cu mai mult decât o schimbare de nume, MGK introducând un nou vers și filmând un videoclip pentru melodie. Acesta îl prezintă pe artist și bateristul său, Rook într-un clip simplu, care surprinde esența unui proiect strict pentru fani.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

West Coast

Trupa OneRepublic a lansat single-ul „West Coast”, cea de-a doua piesă extrasă de pe al șaselea album de studio al bandului, ce urmează să fie lansat. Track-ul „West Coast” poate fi considerat un imn dedicat Californei, ce evocă liniile melodice caracteristicele anilor 1960 care puteau fi auzite frecvent pe Coasta de Vest. Piesa a fost atât preferata trupei, cât și preferata fanilor, motiv pentru care aceasta a setat direcția muzicală al celui de-al șaselea material discografic nelansat al formației.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Eddie Woo: Matematica e simțul pe care n-ai știut că îl ai

În acest discurs revelator, profesorul de matematică de liceu și star pe YouTube, Eddie Woo, ne împărtășește pasiunea sa pentru matematică, declarând că „matematica este un simț, ca văzul și pipăitul” și că fiecare dintre noi și-l poate însuși. Folosind exemple impresionante din geometrie, ne încurajează să cautăm forme în jurul nostru, pentru „un mod cu totul nou de a vedea lumea”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 9 martie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2022
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii