Arhiva pentru martie 4th, 2022

 4 martie 2022

Better With You

Conținând un spectru de gânduri și sentimente, observații și idei, albumul „Better With You” semnat de Kawala este o colecție de piese cu ritmuri afrobeat, ce te invită la dans și care îți transmit o stare de bine de la început până la sfârșit. Albumul vine în urma unor EP-uri și spectacole live apreciate atât de către criticii de specialitate, cât și de public, care au ajutat trupa, originară din Nordul Londrei, să adune o comunitate de oameni care simt și gândesc similar.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

King

Florence + the Machine ne-a pregătit o surpriză și a lansat melodia „King”. Fiind o reflecție asupra vieții din perspectiva unei femei, dar și asupra familiei, feminității și sfidării așteptărilor, track-ul poate fi considerat un manifest personal care adresează depășirea stereotipurilor ce fac diferențe considerabile între sexul masculin și sexul feminin: „I am no mother, I am no bride – I am king”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Justin Schmidt: Cea mai dureroasă înțepătură din lumea insectelor

Una din aceste 3 creaturi posedă titlul de „cea mai dureroasă înțepătură din lumea insectelor”: o furnică din pădurile tropicale, o albină ce își protejează stupul, și o viespe ce poate paraliza o tarantulă. Așadar, care înțeapă cel mai rău? Justin Schmidt descrie și clasifică durerea produsă de fiecare dintre acestea. (Regia Nicholas Paim, Alopra Studio, narator Jack Cutmore-Scott, muzică Andre Aires).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 4 martie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2022
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii