4 martie 2022

Better With You

Conținând un spectru de gânduri și sentimente, observații și idei, albumul „Better With You” semnat de Kawala este o colecție de piese cu ritmuri afrobeat, ce te invită la dans și care îți transmit o stare de bine de la început până la sfârșit. Albumul vine în urma unor EP-uri și spectacole live apreciate atât de către criticii de specialitate, cât și de public, care au ajutat trupa, originară din Nordul Londrei, să adune o comunitate de oameni care simt și gândesc similar.



De aceea, albumul de debut este o modalitate de a celebra această comunitate. În plus, acest amănunt este reflectat și de către artwork-ul materialului discografic. Trupa a rugat diverși oameni cu care a colaborat de-a lungul timpului să trimită mai multe fundaluri, care, într-un final, au alcătuit mozaicul de pe coperta albumului.

Solistul Jim Higson, a cărui voce se îmbină cu a chitaristului principal, Daniel McCarthy, pentru a reda discursul muzical, a spus:

Cele mai multe piese sunt precum o călătorie. Cântecele vorbesc despre momentul în care obții ceva și te afli într-o nouă ipostază. Nu am vrut să spunem doar povestea noastră, ci poveștile tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem în punctul în care suntem acum, deci track-urile reprezintă o călătorie mult mai lungă.

Pe album sunt incluse piese precum „Searching”, „Marathon”, „Echoes”, „Ticket To Ride”, „Hypnotized”, „Jesse C’Mon” și „Good Like This”.

Daniel a explicat:

Titlul „Better with You” a fost inspirat din refrenul piesei „Echoes”. Am scris despre dorința și necesitatea de a ne reconecta cu oamenii. Am avut în minte publicul de la spectacolele noastre, dar nu ne-am rezumat doar la acest aspect, întrucât se aplică la prietenilor și familiei. Albumul sărbătorește oamenii care te pot ajuta.

Înregistrat pe parcusul ultimului an, pentru acest album, trupa Kawala – completată de chitaristul Dan Lee, basistul Reeve Coulson și toboșarul Ben Batten – a colaborat cu o gamă largă de producători de succes, incluzându-i și pe Joel Pott (George Ezra, Shura, Tom Walker), Cam Blackwood (George Ezra, London Grammar), Joe Rubel (Maisie Peters, Ed Sheeran), Dan Bryer (Tom Grennan, Rag’N’Bone Man) și Mark Ralph (Years & Years, Georgia).

În plus, trupa are programat un scurt turneu în Marea Britanie în primăvara anului 2022, începând pe 7 aprilie 2022, în Leeds, și culminând glorios, pe 15 aprilie 2022, la O2 Shepherds Bush în Londra.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook