Arhiva pentru februarie, 2022

 28 februarie 2022

Rugă pentru pace

Postul public Radio România Cultural organizează, în colaborare cu poeta Ana Blandiana, o campanie de solidaritate cu poporul din Ucraina. Astfel, se face un apel la solidaritate, empatie și compasiune față de tragedia războiului din Ucraina, prin difuzarea unui fragment literar, în lectura poetei Ana Blandiana, sâmbătă, 5 martie 2022, ora 19:00.

Ana Blandiana citește un scurt fragment din prefaţa cărţii „Ultimii martori” a scriitoarei născută în Ucraina şi câştigătoare a Premiului Nobel pentru literatură, Svetlana Aleksievici.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Speed Of Light

Francis On My Mind lansează piesa „Speed Of Light”, însoțită de videoclip.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Eddie Jaku: Cel mai fericit om de pe pământ: la 99 de ani, un supraviețuitor al Holocaustului își împărtășește povestea

În această frumoasă și emoționantă prezentare, cel care se autointitulează „cel mai fericit om de pe pământ”, Eddie Jaku, împărtășește povestea sa despre dragoste și supraviețuire. Eddie Jaku e evreu și locuia în Germania când a izbucnit al Doilea Război Mondial. Povestea sa de supraviețuire se întinde pe durata a 12 ani, de la venirea la putere a lui Hitler, în 1933, până la eliberarea din 1945. În timpul războiului, a văzut moartea în fiecare zi și a făcut un legământ cu sine că, datorită faptului că a supraviețuit, va zâmbi în fiecare zi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 februarie 2022

Dincolo de cuvinte – Au-delà des mots

În cadrul programului „Dincolo de cuvinte – Au-delà des mots” organizat în perioada 18 februarie – 20 martie 2022 pentru marcarea Zilei Internaționale a Francofoniei, Muzeul Național de Artă al României invită publicul la o serie de evenimente.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Wild Hearts

Videoclipul cântecului interpretat de Keith Urban

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Gary Devore: Să fugi, să navighezi sau să te ascunzi? Cum să supraviețuiești distrugerii Pompeiului

Este o zi plină de viață în Pompei. După o vizită rapidă la piață, Fabia îi vede pe frații ei, Lucius și Marcus, traversând Forumul. Frații încep să discute despre nunta lui Lucius – dar un bubuit asurzitor îi întrerupe. Se uită la Vezuviu aruncând fum, cenușă și stâncă – și își dau seama că trăiesc în umbra unui vulcan. Gary Devore îi urmărește pe frați în timp ce încearcă să supraviețuiască dezastrului. [Regizat de Totem Creative, povestit de Jack Cutmore-Scott, muzică de Salil Bhayani].

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna februarie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2022
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii