Arhiva pentru ianuarie, 2022

 31 ianuarie 2022

The Gods We Can Touch

Aurora a lansat albumul „The Gods We Can Touch”. Noul proiect este despre rușine, dorință și moralitate, toate văzute prin prisma narativă a mitologiei grecești. În fiecare dintre cele 15 piese ale albumului întâlnim un zeu diferit.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Pas cu pas

Andra a pregătit un cadou fanilor ei, și anume, un nou single cu videoclip, „Pas cu pas”. Lansat chiar în ziua de naștere a soțului său, Cătălin Măruță, artista le transmite celor care o urmăresc pe social media și îi ascultă muzica faptul că piesa are semnificații profunde. Cântecul induce atmosfera ideală și pentru Ziua îndrăgostiților și Dragobete, care se apropie cu pași repezi, dar și pentru fiecare zi din viața noastră, atâta timp cât iubirea face parte din ea. Piesa „Pas cu pas” vine însoțită și de un clip muzical, în care își fac apariția și două dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România, Elwira și Mihai Petre.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Christine Carter: Secretul de 1 minut pentru a forma un obicei nou

Știi cum funcționează rezoluțiile: îți setezi un obiectiv și începi în forță … apoi motivația dispare și sentimentele de frustrare și rușine își fac apariția. Lupta este reală, dar ce-ar fi dacă lucrurile nu ar trebui să stea așa? Sociologul Christine Carter împărtășește un pas simplu pentru a-ți transforma mentalitatea și a te păstra în grafic pentru a-ți atinge cele mai grandioase ambiții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 28 ianuarie 2022

Vinerea verde

Romfilatelia îndeamnă încă o dată la responsabilitate privind protejarea mediului, alăturându-se campaniei „Vinerea verde”, inițiată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, prin emisiunea de mărci poștale cu tema „Stop! Azi mașina stă pe loc!”, ce este introdusă în circulație începând de vineri, 28 ianuarie 2022.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jigsaw

Conan Gray a lansat single-ul „Jigsaw”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jordana Moore Saggese: Genialitatea haotică a pictorului Jean-Michel Basquiat

Ca și scriitorii generației Beat, care au compus opera lor prin fragmentarea și reasamblarea părților de text, pictorul Jean-Michel Basquiat a utilizat tehnici asemănătoare pentru a-și combina materialele. Introducând anatomie despicată, scene istorice reimaginate și cranii, el a dat un scop nou experiențelor din prezent și istoriei artei, redefinindu-le într-un limbaj vizual inventiv. Jordana Moore Saggese explorează arta haotică și prolifică a lui Basquiat. Lecție de Jordana Moore Saggese, regie de Héloïse Dorsan Rachet.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna ianuarie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2022
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii