28 ianuarie 2022

Vinerea verde

Romfilatelia îndeamnă încă o dată la responsabilitate privind protejarea mediului, alăturându-se campaniei „Vinerea verde”, inițiată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, prin emisiunea de mărci poștale cu tema „Stop! Azi mașina stă pe loc!”, ce este introdusă în circulație începând de vineri, 28 ianuarie 2022.Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a inițiat și demarat campania „Vinerea verde” pe 12 martie 2021 în vederea promovării transportului alternativ.

Campania cu sloganul „Stop! Azi mașina stă pe loc!” încurajează populația urbană și angajații din instituțiile publice din România să folosească metode alternative de transport, în locul celui cu autoturismul, în fiecare vineri, în vederea reducerii poluării, scăderea nivelului emisiilor de carbon și încurajarea practicării deplasărilor pietonale, în beneficiul sănătății.

Prin acest demers, se dorește atragerea atenției asupra necesității ameliorării calității aerului, dar și asupra responsabilității pe care fiecare dintre noi o avem în protejarea mediului înconjurător. Acest mod de acțiune se va completa cu o serie de măsuri adoptate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pentru încurajarea deplasării în mediul urban folosind mașini electrice, biciclete, trotinete și transportul public local.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook