31 ianuarie 2022

The Gods We Can Touch

Aurora a lansat albumul „The Gods We Can Touch”. Noul proiect este despre rușine, dorință și moralitate, toate văzute prin prisma narativă a mitologiei grecești. În fiecare dintre cele 15 piese ale albumului întâlnim un zeu diferit.



Aurora a declarat despre noul album:

Ușa spirituală dintre om și zeități este complicată. Ea poate fi cel mai frumos lucru, dar se poate transforma și în război sau moarte. Un lucru care m-a deranjat dintotdeauna este ideea că ne naștem nedemni, fiind nevoiți să ne considerăm demni prin suprimarea forțelor din noi care ne fac umani. Nu perfect, nu fără cusur, doar uman. Am putea găsi această putere divină în noi înșine.

Aurora a debutat în 2015 cu EP-ul „Running With The Wolves”. Crescând înconjurată de păduri și munți, lângă Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simțit pentru prima dată chemarea de a sta singură și a compune la vârsta de șase ani. Când avea doispreze ani, ea scrisese deja „Runaway” și, ani mai târziu și la mii de mile distanță, a inspirat altă tânăra de doisprezece ani, Billie Eilish, să-și compună propria muzică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook