13 decembrie 2021

Midas Touch

Aurora a lansat piesa „Midas Touch”, care a fost folosită pentru materialele video promoționale ale celui de-al treilea și ultim sezon al serialului american de pe Amazon Prime Video, „Hanna”.



Track-ul a fost scris și produs de Aurora, împreună cu Magnus Skylstad, colaboratorul său frecvent. Titul piesei face referire la Midas, din legendele greci și romane. Midas a fost rege în Phrygia și era recunoscut pentru nesăbuința și lăcomia sa. Atunci când Dionis l-a recompensat, Midas și-a dorit ca tot ce va atinge să se transforme în aur. Ulterior, acesta și-a constatat greșeala când mâncarea pe care punea mâna se transforma în aur și aproape a murit de foame.

Aurora a împărtășit pe rețelele de socializare:

Piesa este despre un om foarte trist, care nu știa nici să iubească. Simt că o parte din poveste se petrece într-o casă precum aceasta. Frumoasă. Dar singuratică. Și puțin estompată. Am făcut această piesă pentru show-ul Hanna (o poveste foarte interesantă, despre o femeie tânără de neoprit) și sunt așa de fericită să o lansez! Pentru voi toți! Să o ascultați! Cu urechile voastre!

Crescând înconjurată de păduri și munți, lângă Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simțit pentru prima dată chemarea de a sta singură si a compune la vârstă de șase ani. Deja când avea doispreze ani, ea scrisese „Runaway”, un cântec ce a urmat să fie lansat și, ani mai tarziu si la mii de mile distanță, a inspirat altă tânără de doisprezece ani, Billie Eilish, să-și compună propria muzică.

Recent, „Runaway” s-a catapultat în Top 40 Singles Chart în U.K. pentru prima dată și a ajuns pe locul 25. Piesa este prima de la un artist semnat de U.K. care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Charts. „Runaway” este, de asemenea, al 13-lea cântec internațional care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Top 200.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook