15 iulie 2021

Cure For Me

Artista de origine norvegiană, Aurora, cunoscută la nivel mondial pentru hitul „Runaway”, a revenit cu single-ul „Cure For Me”. Piesa este lansată internațional pe Apple Music 1 la ora 5pm BST, împreună cu un interviu cu Zane Lowe. Aurore apărea, de asemenea, pe coperta internațională a playlist-ului New Music Daily.Scris în Australia de către cântăreața de muzică pop, cântecul vorbește despre renunțarea la rușine și ignorarea celor ce nu cred în tine. Piesa upbeat încurajatoare se deschide cu vocea blândă, dar puternică a Aurorei și se îndreaptă către un refren „întunecat”.

Videoclipul piesei este regizat de Aurora și Fill In Productions.

Referitor la „Cure For Me”, Aurora a explicat:

Câteodată am impresia că toată lumea încearcă să te convingă că este ceva greșit cu tine. Și, din păcate, de cele mai multe ori oamenii chiar cred că acest lucru este adevărat. Este înfricoșător cât de ușor este pentru cineva să te convingă că nu ai dreptate. Sau că ești prea emotiv, prea ciudat, și niciodată suficient de bun. Și cred că este timpul să ignorăm acele voci. Pentru că, sub nicio formă, nu ar trebui să te lași convins de cineva că nu meriți ceva din cauza felului în care arăți, te comporți, crezi sau iubești. Ar trebui să avem dreptul să fim oameni. Și nu avem nevoie de un leac pentru asta.

Aurora a dovedit că este o triplă „amenințare”: cântăreață, compozitoare și producătoare, de când s-a lansat în 2015 cu EP-ul ei de debut, „Running With The Wolves”.

Crescând înconjurată de păduri și munți, lângă Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simțit pentru prima data chemarea de a sta singură și a compune de la vârsta de șase ani. Deja când avea doispreze ani, ea scrisese „Runaway”, un cântec ce a urmat să fie lansat și, ani mai târziu și la mii de mile distanță, a inspirat altă tânără de doisprezece ani, Billie Eilish, să-și compună propria muzică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook