12 aprilie 2022

The Woman I Am

Aurora a lansat noul ei single, „The Woman I Am”. Explorând teme de încredere în sine și mândrie, piesa este prima extrasă dintr-o versiune specială deluxe a albumului „The Gods We Can Touch”.



Cântăreața norvegiană a spus despre piesă:

Aceasta este o odă divinității feminine. Nu este întotdeauna ușor să-ți găsești locul în această lume făcută pentru bărbați, ca femeie. Să te regăsești. Să înveți că ești o sursă de viață, de putere, gândire și iubire. Nu existaţi pentru plăcerea altora, existaţi pentru voi înşivă. Chiar și dincolo de corpul tău, de frumusețea ta, de intelectul tău și de realizările tale, există o femeie care este demnă de această lume; crede în ea. Și cunoaște-i valoarea cu fiecare respirație. Și atunci poate într-o zi lumea va fi în armonie. Și echilibru. Dar numai în brațele egalității.

În ianuarie, Aurora a obținut primul ei Top 10 în Marea Britanie cu albumul „The Gods We Can Touch”, care a ajuns pe locul 8 în topul oficial al albumelor. Inspirat de mitologia greacă și lansat prin intermediul Decca, discul a fost descris drept „euphoric” și „heavenly” (NME) și a fost al treilea cel mai ascultat album nou din lume, pe Spotify, în weekendul lansării sale.

Crescând înconjurată de păduri și munți lângă Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simțit pentru prima dată forța de a sta singură și de a crea la vârsta de șase ani. Până la vârsta de 12 ani, ea scrisese „Runaway”, o melodie care mai târziu avea să fie lansată complet mai târziu și la mii de kilometri distanță, avea să inspire o altă copilă de 12 ani, Billie Eilish, să-și facă propria muzică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook