24 martie 2022

It Gets Dark

Sigrid a lansat piesa „It Gets Dark”.Anterior, cântăreața pop norvegiană a lansat o nouă versiune a colaborării ei cu Griff, „Head On Fire”, care îi prezenta atât pe MØ, cât și pe King Princess. Noua versiune a acelei piese a fost precedată de debutul său în ianuarie 2022, când a fost numită Hottest Record In The World la BBC Radio One.

Se pare că Sigrid are un talent pentru a face hit-uri în ultima vreme, deoarece lansarea piesei „It Gets Dark” a fost, de asemenea, etichetată ca Hottest Record și este încântată de asta.

Sigrid a spus într-un comunicat:

Cred că trebuie să simți dezavantajele din viață pentru a simți avantajele și trebuie să știi ce e nasol pentru a aprecia în mod corespunzător lucrurile bune. „It Gets Dark” este o odă pentru acest subiect. Sincer, nu cred că am fost vreodată la fel de entuziasmată pentru o noua lansare ca și acum.

Pianul se combină cu ritmul pop al tobelor și cu o chitară sălbatică, plină de bucurie, ce prezintă o atmosferă plină de energie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook