24 martie 2022

It Gets Dark

Sigrid a lansat piesa „It Gets Dark”.Anterior, cântăreața pop norvegiană a lansat o nouă versiune a colaborării ei cu Griff, „Head On Fire”, care îi prezenta atât pe MØ, cât și pe King Princess. Noua versiune a acelei piese a fost precedată de debutul său în ianuarie 2022, când a fost numită Hottest Record In The World la BBC Radio One.

Se pare că Sigrid are un talent pentru a face hit-uri în ultima vreme, deoarece lansarea piesei „It Gets Dark” a fost, de asemenea, etichetată ca Hottest Record și este încântată de asta.

Sigrid a spus într-un comunicat:

Cred că trebuie să simți dezavantajele din viață pentru a simți avantajele și trebuie să știi ce e nasol pentru a aprecia în mod corespunzător lucrurile bune. „It Gets Dark” este o odă pentru acest subiect. Sincer, nu cred că am fost vreodată la fel de entuziasmată pentru o noua lansare ca și acum.

Pianul se combină cu ritmul pop al tobelor și cu o chitară sălbatică, plină de bucurie, ce prezintă o atmosferă plină de energie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook