25 mai 2022

Bad Life

Sigrid face echipă cu Bring Me The Horizon pentru piesa „Bad Life”.



La festivalurile din Reading și Leeds din 2021, s-a materializat una dintre cele mai impresionante melodii ale lui Sigrid de pe cel de-al doilea album al ei. După o întâlnire întâmplătoare cu trupa rock britanică Bring Me The Horizon în culise, și-au dat seama că amândoi sunt fani ai muzicii celuilalt. Acest lucru i-a determinat pe vocalistul Oli Sykes și pe Jordan Fish să trimită un demo, toți au ajuns în studio pentru a înregistra versurile și s-a născut balada rock plină de emoție „Bad Life”.

Sigrid spune:

Piesa vorbește despre momentul când viața este grea și se poate simți că nu vei înceta niciodată să te simți trist.

Îmbinând refrenul senzației pop norvegiene și cu capacitatea lui Bring Me The Horizon de a capta emoții intense, cântecul este o alegorie puternică pentru lupta zilnic pentru sănătatea mintală.

Videoclipul, regizat de Raja Verdi (Holly Humberstone, Celeste) atrage spectatorii într-o furtună de emoții, prezentându-i pe ambii interpreți trecând puternic prin frământările interioare. Raja declară:

Conceptul acestui film a fost despre a trece peste rău pentru a ajunge în cele din urmă în cealaltă parte – viața poate să pară cu siguranță un carusel.

Sigrid a spus despre noua piesă:

Sunt atât de încântată că piesa „Bad Life” este realizata împreună cu Bring Me The Horizon! Suntem cu adevărat mândri de acest lucru. Suntem fanii unul altuia de ceva vreme și suntem atât de fericiți că am putut colabora la acest cantec. Și filmarea videoclipului a fost o experiență uimitoare și nebună în sine.

Oli Sykes a declarat:

Eu și Jordan am scris această melodie în lockdown, fiind la distanță. Ne-a plăcut mesajul, dar nu se potrivea cu proiectul pe care îl creăm în prezent. Când am aflat că Sigrid era fan, am simțit că se potrivește perfect pentru ea, deși inițial am fost reticent, deoarece am simțit că este o piesă atât de specială. Apoi, Sigrid a întrebat dacă aș face duet cu ea pe melodie și asta ne-a făcut să batem palma.

Anul acesta a fost un moment important de colaborare pentru Sigrid. După ce l-a cunoscut pe Griff la o prezentare de modă, cele două vedete pop au vorbit despre pizza și despre experiența lor în industria muzicală și au intrat în studio și au scris piesa „Head on Fire”, care a câștigat cea mai bună colaborare la NME Awards 2022. De atunci, Sigrid a lansat banger-ul „It Gets Dark”, prin care aceasta vorbește despre problemele sale, păstrând-o în același timp universală, privind cele două părți ale personalității ei.

Albumul cu 12 piese, „How To Let Go”, a fost scris într-un moment în care Sigrid se gândea mult la viața ei din Norvegia și la viața ei din afara Norvegiei:

Sunt două lucruri diferite. Fata relaxată căreia îi place să schieze, să facă drumeții și să gătească față de cealaltă parte a mea, care este de genul „hai să ieșim” ​​sau să cântăm pe stadione impresionante, să urcăm pe scenă și să nu ne fie frică de nimic. Eram atât de timidă când eram copil, dar atunci când sunt pe scena la Glastonbury, de exemplu, îmi place să mă pierd în lumina reflectoarelor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook