Arhiva pentru februarie 7th, 2022

 7 februarie 2022

Cloaca (Prieteni pe viață)

Teatrul Nottara anunță premiera spectacolului „Cloaca (Prieteni pe viață)” de Maria Goos, după traducerea realizată Liliana Alexandrescu, în regia lui Theodor-Cristian Popescu. Din distribuție fac parte: Mihai Marinescu, Alexandru Jitea, Gabriel Răuță, Lucian Ghimiși, Macrina Bârlădeanu. Scenografia este semnată de Theodor Niculae, iar muzica originală este compusă de Andrei George Raicu. Premiera are loc pe 12 și 13 februarie 2022, de la ora 18.00, la Sala George Constantin.

Alexandru Jitea, Lucian Ghimiși, Gabriel Răuță și Mihai Marinescu în „Cloaca” (Foto: Victor Diaconu)

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

If You Ever Change Your Mind

Cântărețul și compozitorul Calum Scott a lansat un single emoționant, împreună cu videoclipul muzical oficial, care se numește „If You Ever Change Your Mind.” Acest track, care este o reflecție dulce-amăruie asupra unei relații de dragoste dureroase, este a treia piesa pe care Calum o dezvăluie de pe cel de-al doilea mult anticipat album al său, care se va lansa în primăvara acestui an.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Morra Aarons-Mele: Trei pași pentru a elimina epuizarea când lucrăm de acasă

Prea mult timp în fața ecranului, prea multe apeluri video și prea puține limite fac ca munca de acasă să fie dificilă pentru noi toți. Realizatoarea de emisiuni și scriitoarea Morra Aarons-Mele ne împărtășește câteva sfaturi simple pe care le putem învăța de la introvertiții din viața noastră, când vine vorba de protejarea energiei și a limitelor personale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 7 februarie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2022
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii