Arhiva pentru februarie 8th, 2022

 8 februarie 2022

Give Me The Future

Îmbrăcat cu referințe din filmele și literatura SF, jocuri video și realitate virtuală, noul album al lui Bastille, „Give Me The Future”, explorează un tărâm al minunilor, futurist, fără restricții – fiecare melodie este un peisaj de vis, dansabil, diferit, un loc în care poți călători înapoi și înainte în timp pentru a fi oricine, a face orice și îmbrățișează un nou val de tehnologie, care ne permite să ne pierdem în imaginația noastră.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Emo Girl

Machine Gun Kelly colaboreaza cu Willow Smith pentru melodia „emo girl”, care deschide usile catre noul album al artistului, „Mainstream Sellout”, programat pentru lansare pe 25 martie 2022.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jen Gunter: Ce înseamnă anxietatea normală și ce e tulburarea de anxietate?

Toată lumea se simte câteodată anxioasă, dar cum poți să-ți dai seama când îngrijorarea și teama întrec măsura și necesită atenție? Dr. Jen Gunter ne face cunoștință cu o parte deosebită a creierului, numită amigdală, și ne explică știința ce stă la baza sistemului cerebral de detectare a pericolelor, ce anume duce la disfuncția sa, precum și cele mai eficiente moduri de a trata tulburarea de anxietate. Vrei să afli mai multe de la Dr. Gunter? Ascultă podcast-ul ei, Body Stuff, care face parte din TED Audio Collective.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 8 februarie 2022.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2022
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii