Arhiva pentru noiembrie 16th, 2021

 16 noiembrie 2021

Spectacolul începe cu o lectură

O preocupare constantă a Teatrului Nottara, în ultimul deceniu, a fost să descopere și să ofere atât publicului larg, cât și specialiștilor, acces la unele dintre cele mai valoroase texte scrise de dramaturgi contemporani din toată lumea. În acest context, proiectul „Spectacolul începe cu o lectură”, în cadrul căruia au fost traduse și transformate în spectacole-lectură texte aparținând unor zone și unor personalități artistice diverse, a însemnat o deschidere necesară către tipuri de scriitură și către universuri mai puțin cunoscute în România.

O călătorie dintr-o parte în alta a lumii, Teatrul Nottara oferă acum o bibliotecă virtuală unde publicul poate citi povești care ar putea fi adunate sub același slogan: Dramaturgia contemporană este „oglinda lumii”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Santé

Cu acest nou single, „Santé”, Stromae oferă un toast vibrant tuturor celor care lucrează în timp ce alții se bucură de petrecere. Pe un ritm sud-american, inspirat de cumbia, împletit de influențe electro. Stromae insuflă cu pricepere mici scenete amuzante și provocatoare. Jocul de cuvinte și gama vocală amplifică doar acuratețea situațiilor descrise și apelul la o petrecere mai incluzivă – bucurie și respect pentru toată lumea, atât în club, cât și la locul de muncă.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Christian Moro: Motivul surprinzător pentru care mușchii tăi obosesc

Ridici greutăți. Prima oară pare ușor, dar fiecare ridicare necesită din ce în ce mai mult efort, până când nu mai poți continua. În interiorul brațelor tale, mușchii responsabili pentru ridicare au devenit imposibil de contractat. Ce se întâmplă? Christian Maro explică cum funcționează mușchii și ce cauzează oboseala musculară. Lecție de Christian Moro, regia de Nichola Latzgo.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 16 noiembrie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii