16 noiembrie 2021

Santé

Cu acest nou single, „Santé”, Stromae oferă un toast vibrant tuturor celor care lucrează în timp ce alții se bucură de petrecere. Pe un ritm sud-american, inspirat de cumbia, împletit de influențe electro. Stromae insuflă cu pricepere mici scenete amuzante și provocatoare. Jocul de cuvinte și gama vocală amplifică doar acuratețea situațiilor descrise și apelul la o petrecere mai incluzivă – bucurie și respect pentru toată lumea, atât în club, cât și la locul de muncă.



Videoclipul muzical, co-regizat de Jaroslav Moravec și Luc Van Haver, este o oda pentru cei care lucrează în timp ce alții dansează. Prin tutoriale schematice, videoclipul detaliază eroii de zi cu zi, care sunt invitați să danseze și se abandonează treptat la o petrecere de vis în cinstea lor.

Stromae a inregistrat melodia „Santé” la Bruxelles și a lucrat la producția ei cu Mosaert.

Olivier Nusse, CEO Universal Music France, a declarat:

Este o mare bucurie pentru echipele Universal Music și pentru mine să trăim această nouă aventură cu Stromae! Artist fascinant, unic și, în același timp, atât de inspirațional, un geniu creator cu care am împărtășit momente unice de la începutul carierei sale. Are această abilitate de a atinge profund oamenii din întreaga lume.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook