7 martie 2018

Jocul de-a vacanţa

Teatrul Odeon anunţă că pe 10 și 11 martie 2018, de la ora 19:30, o nouă premieră poate fi văzută pe scena sălii Studio, și anume, „Jocul de-a vacanța” după Mihail Sebastian. Adaptarea piesei și regia aparține duoului Andrei și Andreea Grosu, iar scenografia este semnată de Vladimir Turturica. Din distribuție fac parte Nicoleta Lefter, Andi Vasluianu, Gelu Nițu, Elvira Deatcu, Constantin Cojocaru, Vlad Bîrzanu.



Publicul este așteptat să intre într-o experiență ludică care îl ține conectat la o poveste cu ritm intens, aproape bulversant. Spectacolul este inspirat de piesa scrisă de Mihail Sebastian în 1936, la care cuplul de regizori Andrei și Andreea Grosu și-a pus amprenta printr-o interpretare neconvențională.

Acțiunea din pensiunea Weber se petrece în scene care se succed rapid, în care timpul este deconstruit și totul durează o oră fix. Un spectacol ca un joc de cuvinte, dar și un joc numerologic. Totul conturat și ambalat în interpretări ale celor șase actori, care vin din generații și școli de teatru diferite. O îmbinare a trecutului cu prezentul și viitorul, în care la final poate că publicul dorește să fi continuat jocul. Sau poate nu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook