14 decembrie 2018

In memoriam: Șerban Ionescu

Asociația Culturală ConCerto în parteneriat cu Teatrul Odeon din București derulează în perioada 16 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019 proiectul cultural-caravană „In memoriam: Șerban Ionescu”. Lansarea evenimentului are loc în data de 16 decembrie 2018 începând cu ora 18:30, în foaierul Sălii Studio din Teatrul Odeon (Calea Victoriei 40-42).Cu acest prilej este vernisată expoziția cunoscutului artist vizual Valeriu Mladin. În perioada desfășurării proiectului, expoziția poate fi vizitată în programul de funcționare al instituției.

Proiectul „In memoriam: Șerban Ionescu” a debutat în luna noiembrie 2018 la Teatrul de Comedie din București și continuă în 2019 itinerariul prin teatrele bucureștene, dar și în orașele în care actorul Șerban Ionescu a desfășurat activități artistice (Petroșani, Corabia etc.).

„In memoriam: Șerban Ionescu” își propune să articuleze gestul firesc de păstrare și permanentizare a memoriei pentru actorul care a adăugat excelența scenei teatrului românesc.

Inițiativa acestui proiect aparține actriței Magda Catone, prietena, soția și partenera de scenă a marelui actor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook