8 decembrie 2021

D’ale carnavalului

Teatrul Elisabeta prezintă prima producție bazată pe un text de I.L. Caragiale. „D’ale carnavalului”, în regia lui Șerban Puiu, are premiera pe data de 10 decembrie 2021. Din distribuție fac parte Hristu Trică, Marcelo Cobzariu/Dan Cogălniceanu, Ștefan Pavel/Mihnea Nicolau, Vlad Lință, Vasile Calofir, Amanda Petrișor, Letiția Vlădescu, Robert Onofrei, Diana Cuculea și Iulian Bălan, cu participarea lăutarului Elvis Buruiană.



Bine-cunoscutele personaje caragialiene, prinse în celebrele triunghiuri amoroase, vin în premieră pe scena Teatrului Elisabeta. Letiția Vlădescu, Vasile Calofir, Dan Cogălniceanu și Marcelo Cobzariu sunt doar câțiva dintre actorii care fac parte din acest prim proiect bazat pe textele lui Caragiale. Alături de ei, sub îndrumarea regizorului Șerban Puiu, debutează tineri absolvenți de actorie, pe care Teatrul Elisabeta a decis să-i sprijine încă de la începutul profesiei lor.

Un bilet pierdut, o sticluță cu „vitriol”, o mahala în plin carnaval, deghizări și situații absurde, „D’ale carnavalului” urmărește aventurile unor personaje de la marginea orașului, prinse în vârtejul triunghiurilor amoroase.

Comedia „D’ale carnavalului” este parte a proiectului „Mofturi și comedie la Elisabeta”, care se desfășoară în perioada 15 septembrie-15 decembrie 2021. Obiectivul general al proiectului este creșterea accesului cetățenilor din Sectorul 5 la o ofertă culturală de calitate și, în egală măsură, creșterea accesului la creația caragialiană – transpusă de o echipă artistică valoroasă într-un spectacol realizat la cel mai înalt nivel.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook